Alle rechten voorbehouden © 2005-2017 Erotisch Centrum Boulevard Baekelandplein te Eindhoven
Welkom Route Kamerverhuur Reglementen Fotogalerie Contact
Baekelandplein.nl
Kamerverhuur Werken op het Baekelandplein te Eindhoven. Alle bedrijfspanden voldoen aan de normen die zijn opgelegd door de  Gemeente  Eindhoven, Politie, Brandweer en Gemeentelijke Gezondheidsdienst.  De panden zijn voorzien van alle faciliteiten (inclusief Free WiFi), bekijk ook de fotogalerie van deze site.  De kamers, keukens en de sanitaire ruimten worden meerdere malen per week schoongemaakt.  Voor de meisjes zijn er in alle panden compleet ingerichte keukens aanwezig, plus  een  woonkamer (verblijfsruimte) waar men elkaar kan ontmoeten.  Er is altijd permanente beveiliging op het plein aanwezig.
Alleen meisjes kunnen tussen 10:00 en 22:00 uur bellen voor informatie over het huren van een raam naar de volgende nummers: +31 (0)6 28 66 53 38 Het is ook mogelijk alleen in het weekeinde, of als tijdelijke invalster te komen werken.
Erotisch Centrum Boulevard Baekelandplein te Eindhoven
Informatie De ramen worden alleen verhuurd aan meisjes met een minimale leeftijd van 21 jaar. In het bezit zijnde van een geldig Nederlands of EU paspoort, visum of aanvullende vereiste indentiteits papieren.
Letop: Bel je met een privénummer of bel je zonder nummer vermelding, dan zullen wij u helaas niet te woord staan.
Translated with Google translator.
Kamerverhuur